Välkommen till Köpenhamn!

Om bara ett par veckor, 1-4 oktober, är det dags för Newfrontiers årliga Ledarkonferens i Köpenhamn. Det blir ett par dagar av gemenskap, att söka Gud tillsammans, be för varandra och får superb undervisning ur Guds Ord om att bygga församlingar på nytestamentliga grunder.... apostlars och profeters grund... där Jesus själv är hörnstenen.... och vi får vara med och bygga.... på grund av Hans nåd.

Jag är innerligt trött på all uppblandning av lag och nåd. Det är dags för en Ordets revolution i vårt land! Det är dags för förkunnare som förstått skillnaden mellan nya och gamla förbundet. Dags för undervisning om vår position i Kristus, hur vi genom pånyttfödelsen förts ut ur Adam och blivit ett med Kristus - något som inte kan återkallas! Ut med prestation, titlar och ära från människor. Fram för den namnlösa väckelsen. Dock ej utan ledare. Guds församling behöver alla de förutsättningar i form av gåvor som Herren föreskrivit i sitt Ord. Men vi talar om funktion. Alla lemmar i funktion. Oj oj oj vad detta land behöver se Guds församling som en stad på berget. Som lyser för människor i mörkret och visar vägen till Honom.

Stå upp! Stå upp!

Och välkommen till Köpenhamn ifall du har möjlighet (kankse bara över dagen om inte annat)!

Här hittar du mer info om anmälan och tider.

Godspeed!

Guds underbara nåd!

Under hösten kommer predikningarna i Församlingen Klippan i Rockneby att handla om Guds underbara, helt oförtjänta, ljuvliga, ofattbara nåd emot oss. Även du som bor långt ifrån Rockneby har möjlighet att följa denna predikoserie via vår hemsida. Lyssna och låt Guds obegränsade, ovillkorliga kärlek till dig förvandla dig och relationerna till dina medmänniskor.

Halleluja!
Jesus lever!


RSS 2.0