New Wine-konferens i Stockholm

Imorgon bär det av till Stockholm och New Wines konferens, för att lyssna till Bill Johnson. Det ska bli riktigt spännande! Kanske ses vi där?

Front Edge

Front Edge har "kommit" till Sverige. För några år sedan fick Lex Loizides från Sydafrika en vision av Gud om att lägga in evangelistiska grunder i församlingar. Om att träna evangelister som tränar församlingar i evangelisation (se Efesierbrevet 4 - to equip the saints for work of ministry). Front Edge blev en verklighet och något som Gud har välsignat och låtit bära god frukt i många församlingar.

När Front Edge kom till Rockneby fick vi besök av Grantley Watkins från östra England. Grantley höll under lördagen i en träningsdag för församlingen. Ämnena var "Att vara ett vittne" och "Att växa i tecken och under." Du kan ladda hem de fyra undervisningspassen gratis från Klippans hemsida.

På söndagen hade vi en Gästgudstjänst i Rockneby Folkets Hus som samlade drygt 85 personer. Vi lovsjöng Gud, ett dansteam framförde "Made to Love" och Grantley predikade evangelium utifrån Johannesevangeliet kapitel 8. Flera gav respons om att lämna sitt gamla liv bakom sig och vi fick be för många sjuka. Så långt som jag känner till blev en äldre kvinna helad i sin rygg, men jag återkommer när jag vet mer.

Samma helg hölls Front Edge även i Köpenhamn, Graested, Malmö och Smiltene (i Lettland). Ser fram emot att höra vittnesbörd från de olika församlingarna. Som vi säger i Newfrontiers; We can do more together than apart (Vi kan göra mer tillsammans än var för sig).

Underbart.

RSS 2.0