Livets Ords pastorer på retreat på "Berget"

Jag har ju skrivit om detta tidigare och nu har alltså retreaten genomförts. Deltagarna verkar mycket nöjda. Då hade det väl kunnat vara bra så? Nej, jag tycker inte det. Läs själv Ulf Ekmans analys av dagarna på sin blogg. Då kanske du kan utröna vart stora delar av svensk frikyrklighet verkar vara på väg? Tillbaks till storebror. Tillbaks till ritualer och symboler, prästerskap och mässor. Det sägs till och med ord idag som att "allt det som låg till grund för reformationen är nu undanröjt, därför kan Kyrkan åter bli en" (=de protestantiska kyrkorna kan åter införlivas i katolska kyrkan, eftersom hon är sååå tolerant). Nej, vet ni vad. En ny reformation kanske inte räcker. Jag säger det igen R E V O L U T I O N. Vem vill vara med? Människor i vårt land har rätt att höra ett evangelium som är befriat från religiösa attiraljer. De behöver JESUS och inget annat paket av traditioner, liturgier och hierarkier.

Kom Herre, hjälp Ditt folk att stå fasta och inte böja sig för de religiösa makternas hot!


Världen möttes i Rockneby

I lördags kväll anordnade vi i församlingen Klippan en Internationell Afton med firande av Norouz - persiskt nyår. Folket Hus var fullsmockat när 160 personer från 25 länder samlades för mat, musik och dans. Kolla gärna in filmklippet nedan. Halleluja, säger jag bara!


Välkommen till Öland i maj!

Den 21-24 maj anordnar vi i församlingen Klippan vår första Vårkonferens på Öland. Konferensen kommer att hållas på Klintagården i Köpingsvik. Huvudtalare blir Julian Adams från Sydafrika och Maurice Nightingale från Storbritannien. Alla möten kommer att tolkas till svenska framifrån och det kommer även finnas tolkning till persiska. Vi förväntar oss att Gud kommer att beröra många människor på djupet med helande, upprättelse, kallelse och utrustning till tjänst i Hans rike.

Varmt välkommen till Öland!

Du hittar information om Vårkonferensen på Klippans hemsida.
 


Mark Driscoll om Jesus vs. Religion


RSS 2.0