Ett nytt liv i Kristus

I dagens Dagen kan man läsa ett vittnesbörd av Sasha och hennes väg till tro och omvändelse. Det är starkt, äkta och talar om en tid av kamp. Ingredienser som brukar känneteckna ett sant beslut att vända om och följa Jesus.

Det är även intressant att läsa om John van Dinthers och församlingen New Lifes förhållningssätt i denna och liknande frågor. Deras passion för både människor, Gud och Hans Ord lyser igenom. Man kan se att Gud har gett dem stor nåd till uppgiften, och nu får de även se frukt av de viktiga vägval som de gjort.

Herre, tack att du idag för människor till Dig, och tack att Du över hela vårt land reser upp individer och församlingar som står fast vid Ditt Ord!

Kommentarer
Postat av: Margret Sundin

Håller med dig! Härligt med inställningen från församlingen! Underbart med ett reportage som tar upp den process som är möjlig i en sund församling. En överlåten församlingsherde och syskon som i kärlek möter den som önskar gemenskap i församlingen möjliggör denna process, tror jag. Vi måste åter igen tro på församlingens möjligheter att vara den växtplats som det var tänkt för de som kommer till i gemenskapen. Precis som för de som redan finns där! God och biblisk undervisning öppnar upp för personlig ledning av Herren själv!
Var välsignad
margret sundin pastor

2008-03-08 @ 15:50:24
URL: http://margretsundin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0