Intervju med Lars Enarsson

Vill varmt rekommendera alla att lyssna på en intervju med Lars Enarsson som Andy Glandberger har gjort. I intervjun tar man bland annat upp bakgrunden till Towards Jerusalem Council II, "den nya ekumeniken" och Livets Ords väg "mot Rom". I ännu en debattartikel i Dagen tar även S-E Daniel Nilsson upp ämnet TJCII.


Intervju med Lars Enarson (Jan 09) from glandberger.net on Vimeo.

Men det som gjorde mig mest glad och fick tårarna att flöda var när Lars mycket rakt och tydligt besvarade Andys fråga om Jesu gudom med, "Ja, jag tror att Jesus är Gud."

Tack Jesus, säger jag bara!!

Kommentarer
Postat av: Anders Branderud

En formell logisk analys baserad på vetenskapliga och korrekta premisser (finns på Netzarims hemsida (klicka på mitt namn för länk) (Netzarim.co.il är den enda legitima Netzarim-gruppen)) (inkluderandes de logiska implikationerna av Ben Gurion-universitetet-professorn i lingvistik Elisha Qimrons forskning om Dödahavsrullarna 4QMMT) av alla omfattande källdokument av ”Matteusevangeliet” (vilken är en förvrängning av Netzarim Hebreiska Matityahu (vilken var i perfekt harmoni med Torahn (”Moseböckerna) ) och anti-Torah) bevisar att den historiska Ribi Yehoshua ha-Mashiakh (Messias) från Nasaret och hans talmidim (”lärlingar”), som kallades Netzarim, undervisade och levde enligt direktiven i Torahn under hela deras livslängd; och att Netzarim och kristendom alltid var antiteser.



Mashiakh (Messias) i Tan’’kh ska inte vara en ”inkarnerad människo-g*d”: http://bloganders.blogspot.com/2010/07/should-messiah-in-hebrew-mashiakh-be.html

2010-07-19 @ 23:07:06
URL: http://www.netzarim.co.il

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0